مانیتورهای گیمینگ از بسیاری جهات مانند Response Time و Refresh Rate با مانیتورهای اداری و معمولی، متفاوت هستند. این تفاوت مخصوصا برای گیمرها در زمان خرید مانیتور گیمینگ، اهمیت دارد. استفاده از مانیتور بازی مناسب به شما کمک می‌کند تا در بازی موردعلاقه خود، عملکرد بهتری داشته باشید، از چشمان خود در هنگام کار کردن طولانی‌مدت با مانیتور مراقبت کنید و لذت‌بخش‌ترین تجربه بازی را با بالاترین کیفیت نمایشگرهای گیمینگ، تجربه کنید. جی‌پلاس با تولید و ارائه مانیتورهای گیمینگ در دو سایز 27 و 32 اینچی، یک همدست حرفه‌ای برای گیمرهای حرفه‌ای محسوب می‌شود و با نرخ تازه‌سازی 165 هرتز و زمان پاسخ‌گویی ۱ میلی‌ثانیه، یک انتخاب هیجان‌انگیز برای گیمرها به‌شمار می‌رود.

جدیدترین مانیتورهای گیمینگ GPlus

مانیتور گیمینگ 27 اینچ جی پلاس

پنل IPS
زاویه دید 178 درجه
صفحه نمایش فلت

مانیتور گیمینگ 32 اینچ جی پلاس

پنل VA
زاویه دید 178 درجه
صفحه نمایش خمیده

نکات مهم هنگام خرید مانیتور گیمینگ

توجه به نوع بازی قبل از خرید مانیتور گیمینگ، به شما کمک می‌کند تا با دقت بیشتری جزئیات و ویژگی‌های فنی مانیتورهای بازی را مقایسه نمایید. با این وجود، برخی از ویژگی‌های مهم که قبل از خرید مانیتور گیمینگ باید به آن توجه داشته باشید، عبارتند از:

  • اندازه صفحه نمایش
  • رزولوشن و میزان تفکیک‌پذیری مانیتور
  • Response Time یا زمان پاسخ‌گویی مانیتورهای گیمینگ
  • تکنولوژی صفحه نمایش (IPS، VA و ...)
  • Refresh Rate یا نرخ به‌روزرسانی نمایشگر

سایز مناسب صفحه نمایش مانیتورهای گیمینگ

قبل از خرید مانیتور گیمینگ باید در نظر بگیرید که چه میزان فضای فیزیکی روی میز خود دارید و با چه فاصله‌ای از مانیتور خود می‌نشینید. همچنین نوع بازی‌هایی که می‌کنید هم در انتخاب سایز مناسب نمایشگرهای گیمینگ تاثیرگذار هستند.

درحالی‌که برخی مانیتورهای 24 اینچی را ایده‌آل می‌دانند، برخی دیگر ممکن است فکر کنند که حتی یک صفحه نمایش 27 اینچی، بسیار کوچک است. این در حالیست که اکثر افراد معتقدند مانیتورهای 32 اینچی برای بازی، بسیار بزرگ هستند.

به‌طورکلی هر اندازه صفحه نمایشی که ترجیح می‌دهید، همیشه باید وضوح صفحه نمایش را هم در نظر داشته باشید.

بهترین اندازه مانیتور گیمینگ برای بازی‌های 1080P

رزولوشن Full HD در یک مانیتور 24 اینچی باعث تراکم پیکسلی تقریبا 91 PPI می‌شود که در صفحه نمایش، جزئیات خوبی از تصاویر را نشان می‌دهد. با این حال برخی افراد ترجیح می‌دهند مانیتور 27 اینچی 1080P بخرند زیرا اندازه آن نسبت به مانیتور 24 اینچی بسیار بزرگ‌تر است؛ در حالی‌که تفاوت قیمت زیادی ندارند.

با این وجود یک مانیتور 27 اینچی برای رزولوشن 1080*1920 بزرگ است؛ چراکه تقریبا 81 PPI دارد که تصویر را تا حدودی پیکسلی می‌کند. اما اگر کمی دورتر از مانیتور بنشینید، پیکسل‌ها آنقدر قابل‌توجه نیستند.

برای بازی‌های FPS رقابتی مانند Counter Strike، اکثر کاربران مانیتورهای 24 اینچی را ترجیح می‌دهند؛ زیرا به آن‌ها اجازه می‌دهد بدون نیاز به حرکت دادن چشم‌ها و گردن، تمام فعالیت‌ها را در یک لحظه ببینند.

بهترین اندازه مانیتور گیمینگ برای رزولوشن 1040P

رزولوشن 2560*1440 برای مانیتورهای 27 اینچی ایده‌آل است؛ در این حالت شما تراکم پیکسلی 108 PPI دارید که وضوح تصویر بسیار خوبی در اختیار شما قرار می‌دهد.

همچنین تعداد زیادی مانیتور 32 اینچی 1440P موجود است که همان رزولوشنی را به شما ارائه می‌کنند که با مانیتورهای 24 اینچی 1080P دریافت می‌کنید. مانیتورهای گیمینگ 32 اینچی برای بازی‌هایی مانند Call of Duty، Last of Us و FIFA که به صفحه نمایش بزرگتری نیاز دارند مناسب هستند؛ چرا که به گیمرها این امکان را می‌دهند که تجربه بصری خود را به حداکثر برسانند.

باوجود اینکه رزولوشن 4K برای مانیتورهای 32 اینچی، تراکم پیکسلی خوبی را به نمایش می‌گذارد، اما ممکن است نیاز به ارتقای کارت گرافیک داشته باشید؛ این در حالیست که رزولوشن 1440P برای مانیتورهای 32 اینچی، انتخاب مناسبی به‌شمار می‌رود.

رزولوشن مانیتورهای گیمینگ جی‌پلاس

مانیتورهای گیمینگ جی پلاس در دو مدل با رزولوشن‌های 1920*1080 و 2560×1440 ارائه می‌شوند. در خصوص خرید مانیتور گیمینگ با رزولوشن بالا، باید توجه داشت که اگر شما کارت گرافیک مناسبی نداشته باشید، حتی خریداری یک مانیتور بازی با رزولوشن بالا هم کمک چندانی به شما نخواهد کرد.

به همین جهت اکثر گیمرها، مانیتور گیمینگ با وضوح تصویر 1920*1080 را به علت عملکرد بهتر و هزینه مقرون‌به‌صرفه‌تر، انتخاب می‌کنند و از آنجایی که پردازنده‌های گرافیکی میان‌رده و بالارده می‌توانند با رزولوشن Full HD از فریم ریت بالایی برخوردار شوند، مانیتورهای گیمینگ Full HD در بین گیمرها، محبوبیت زیادی دارند.

این در حالیست که رزولوشن 2560*1440 همراه با مانیتورهای 32 اینچی هم، انتخاب جذابی برای گیمرها به‌شمار می‌رود.

مدت زمان پاسخ‌گویی مانیتورهای گیمینگ GPlus

Response time یا زمان پاسخ‌گویی به معنی سرعت تغییر یک پیکسل از سیاه به سفید یا از یک سایه خاکستری به سایه دیگر است. به بیان دیگر، Response time زمانیست که مانیتور می‌تواند تصویر فعلی را با تصویر بعدی عوض کند.

از آنجایی که زمان پاسخ‌گویی و تغییر رنگ‌ها بسیار سریع هستند، کاربران معمولا برای انجام کارهایی مانند وبگردی، تایپ، ایمیل زدن، کار با آفیس، ویرایش تصاویر و...، متوجه تفاوت Response time نمی‌شوند. تأخیر در زمان پاسخ‌گویی حتی در هنگام نمایش فیلم و ویدئو هم برای مخاطبین، قابل توجه نیست؛ اما این تأخیر زمانی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که نوبت به برنده شدن یک گیمر حرفه‌ای برسد.

گاهی‌اوقات تفاوت بین برنده شدن و باختن یک بازی، به یک میلی‌ثانیه زمان پاسخ‌گویی سریع‌تر بستگی دارد. به همین دلیل زمان پاسخ‌گویی هنگام خرید مانیتورهای گیمینگ اهمیت بیشتری دارد.

Response time در درجه اول بر وضوح و دقت نمایش یک شی متحرک تأثیر می‌گذارد؛ در نتیجه هرچه زمان پاسخ مانیتور بیشتر باشد، برای نمایش صحیح اشیاء سریع با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد.

در این صورت احتمال وقوع حالت‌های زیر وجود دارد:

  • Motion blur
  • Ghosting

مشکل Motion blur در مانیتورهای گیمینگ

رایج‌ترین و قابل‌توجه‌ترین تأثیر زمان پاسخ‌گویی بالا، تاری دید در حین حرکات سریع می‌باشد. هنگامی که این اتفاق می‌افتد، پیکسل‌ها ممکن است زمان کافی برای تغییر رنگ نداشته باشند و در نتیجه تصویر تار شود.

مشکل Ghosting در مانیتورهای گیمینگ

زمانی که پیکسل‌ها زمان کافی برای تغییر رنگ مناسب ندارند، شبح تصویر قبلی روی تصویر فعلی دیده می‌شود و در این حالت Ghosting اتفاق می‌افتد. برای مثال اگر در یک بازی اول شخص shooter مانند Call of Duty  قصد تغییر زاویه دید خود را داشته باشید، اگر این تغییر تصویر خیلی آهسته باشد، سایه تصویر قبلی را در تصویر جدید خواهید دید.

بهترین زمان پاسخ‌گویی برای مانیتورهای بازی

به‌ طور کلی بهتر است مانیتورهای گیمینگ، زمان پاسخ‌گویی کمتر از 4 میلی‌ثانیه داشته باشند. مانیتورهای گیمینگ جی پلاس، با Response time 1 میلی‌ثانیه، تجربه لذت‌بخشی را برای گیمرها فراهم می‌کنند.

با اینکه مدت پاسخ‌گویی کمتر، بهتر است؛ اما باید توجه داشته باشید که نوع پنل نمایشگر، روی مدت زمان پاسخ‌گویی، تأثیرگذار است. به این معنی که برخی پنل‌ها، وضوح تصویر بالایی دارند ولی Response time آن‌ها مناسب نیست در حالی که برخی پنل‌ها، نرخ پاسخ‌گویی بسیار خوبی دارند ولی کیفیت تصویر فوق‌العاده‌ای ندارند.

تکنولوژی صفحه‌نمایش مانیتورهای بازی جی پلاس

به‌طورکلی پنل‌های صفحه نمایش مانیتورهای گیمینگ را می‌توان به سه نوع اصلی TN، VA و IPS تقسیم کرد که هر کدامشان مزایا و معایب متفاوتی دارند و برای نوع خاصی از عادات گیمینگ یا حتی بازی‌های یک ژانر خاص، مناسب هستند.

پنل IPS؛ بهترین رنگ و زاویه دید، مناسب برای گیمرهای علاقمند به کیفیت و زیبایی رنگ

ویژگی اصلی مانیتورهای IPS، کیفیت بالای آن‌ها در نمایش تصاویر و رنگ‌ها می‌باشد؛ طوری که می‌توان گفت پنل‌های IPS می‌توانند ۹۵ الی ۱۰۰ درصد طیف رنگی DCI-P3 را نمایش دهند. در نتیجه مانیتورهایی با نمایشگر IPS، نسبت به سایر پنل‌ها در نمایش رنگ‌های مجزا، عملکرد بهتری دارند.

با این حال پنل‌های IPS نمی‌توانند جزئیات محیط‌های تاریک و رنگ‌های تیره را به خوبی نمایش دهند و پنل‌های VA و TN، در نمایش نقاط تاریک عملکرد بهتری داشته و جزئیات بیشتری را نمایش می‌دهند.

از طرف دیگر زاویه دید ۱۷۸ درجه‌ای مانیتورهای گیمینگ IPS امکان تجربه تصاویر شفاف و واضحی را از تمام زوایا به کاربران ارائه می‌کند و به همین جهت، انتخاب مناسبی برای بازی‌های Co-op و گروهی محسوب می‌شود.

علاوه بر این مانیتورهای گیمینگ IPS برای گیمرهایی که بازی‌های FPS مدنظرشان نبوده و می‌خواهند از مناظر بازی لذت ببرند، گزینه مناسبی به‌شمار می‌روند و به گیمرها این امکان را می‌دهند که جلوه‌های گرافیکی و رنگ‌بندی بازی‌ها را با بهترین کیفیت تجربه کنند.

پنل VA؛ تصویر باکیفیت و سرعت پاسخ‌گویی خوب، مناسب برای بازی‌های تک‌نفره و چند نفره رقابتی

پنل‌های VA پکیج کاملی از تصاویر باکیفیت و سرعت پاسخ‌گویی مناسب را ارائه می‌کنند. این نوع پنل نسبت به نمایشگرهای TN، طیف رنگی گسترده‌تری را نمایش داده و در بین انواع مختلف LCD، بیشترین کنتراست را دارد.

از دیگر مزایای نمایشگرهای VA می‌توان به کیفیت رنگ سیاه و نمایش جزئیات فضاهای تاریک، اشاره نمود. به همین دلیل مانیتورهای گیمینگ با پنل VA، برای گیمرهایی که به بازی‌های ترسناک علاقه دارند، یک انتخاب ایده‌آل به‌شمار می‌رود.

پنل TN؛ بهترین زمان پاسخ‌گویی و کیفیت تصویر پایین‌تر، مناسب برای گیمرهای FPS 

پنل‌های TN قدیمی‌ترین نوع پنل‌ مانیتور هستند که سرعت پاسخ‌دهی فوق‌العاده‌ای دارند و این در حالیست که کیفیت رنگ و زاویه دید آن‌ها نسبت به دو پنل دیگر، کمتر است. با این حال سرعت پاسخ‌دهی بسیار کم و نرخ تازه‌سازی بالای آن‌ها، باعث شده است توجه گیمرهای FPS و علاقمندان به بازی‌های رقابتی مانند بازی‌های تیراندازی اول شخص را به خود جلب کنند.

مقایسه پنل‌های IPS، VA و TN در مانیتورهای گیمینگ

هرکدام از تکنولوژی‌های صفحه نمایش، معایب و مزایایی دارند و برای انتخاب بهترین پنل مانیتور گیمینگ بهتر است با دقت به کاربری مانیتور و ملزومات بازی‌هایی که به آن‌ها علاقه دارید، فکر کنید.

کسانی که به دنبال صفحه نمایشی هستند که نرخ تازه‌سازی بالا و تاری حرکت کمی را ارائه می‌دهد، می‌توانند پنل‌های TN را انتخاب کنند. در حالی که نمایشگرهایی با پنل VA، سرعت پاسخ‌گویی و کیفیت تصویر نسبتا خوبی ارائه می‌دهند و برای گیمرهای همه جانبه که از ژانرهای مختلف بازی و همچنین تماشای فیلم و ویدئو لذت می‌برند، گزینه مناسبی محسوب می‌شوند و در نهایت گیمرهایی که خواهان بهترین کیفیت تصویر، رنگ‌های شفاف و زاویه دید عالی هستند، باید نمایشگرهایی با پنل IPS را انتخاب کنند.

 

ویژگی‌ها

IPS

VA

TN

زاویه دید

عالی

خوب

متوسط

رنگ

عالی

خوب

ضعیف

سرعت پاسخ‌دهی

خوب

متوسط

عالی

مقاومت در برابر ضربه

خوب

متوسط

ضعیف

کنتراست

خوب

عالی

خوب

مصرف انرژی

عالی

متوسط

خوب

نرخ به‌روز‌رسانی گیمینگ مانیتورهای جی‌پلاس

نرخ به‌روزرسانی یا Refresh Rate به معنی تعداد دفعاتی است که در هر ثانیه، تصویر یک صفحه نمایش، به‌روزرسانی می‌شود. واحد اندازه‌گیری Refresh Rate، هرتز می‌باشد و هرچه نرخ به‌روزرسانی تصاویر بیشتر باشد، فریم‌ها روان‌تر نمایش داده می‌شوند.

Refresh Rate پایین را می‌توانیم به تماشای یک ویدئوی آنلاین با سرعت پایین اینترنت تشبیه کنیم؛ در حالیکه پرش از یک فریم به فریم بعدی، بیش از اندازه زمان می‌برد. این موضوع برای گیمرها که به ری‌اکشن‌های سریع در بازی نیاز دارند، اهمیت بیشتری پیدا کرده و به همین دلیل مانیتورهای گیمینگ باید از نرخ به‌روزرسانی بالایی برخوردار باشند تا بتوانند تجربه لذت‌بخشی برای بازیکنان فراهم کنند.

همانطور که در تصویر بالا قابل مشاهده است، نرخ به‌روزرسانی بالاتر، به فرکانسی اشاره دارد که یک نمایشگر تصویر روی صفحه را به‌روز می‌کند. زمان بین این به‌روزرسانی‌ها برحسب میلی‌ثانیه (ms) و نرخ تازه‌سازی نمایشگر برحسب هرتز (Hz)اندازه‌گیری می‌شود.

در واقع نرخ تازه‌سازی نمایشگر به این معنی است که نمایشگر شما چند بار در ثانیه می‌تواند یک تصویر جدید را به‌روز کند. برای مثال اگر مانیتور شما دارای نرخ به‌روزرسانی ۱۴۴ هرتز باشد، تصویر را ۱۴۴ بار در ثانیه، به‌روز می‌کند.

مانیتورهای معمولی که برای کاربردهای اداری مورد استفاده قرار می‌گیرند، با نرخ به‌روزرسانی ۶۰ هرتز در بازار موجود هستند و نیاز روزمره کاربران را پوشش می‌دهند؛ اما مانیتورهای گیمینگ به نرخ به‌روزرسانی بالاتری نیاز دارند. به همین جهت جی‌پلاس، با ارائه مانیتورهای گیمینگ ۱۶۵ هرتزی، سعی کرده است امکان تجربه لذت‌بخشی را برای گیمرها فراهم نماید.

دلایل محبوبیت مانیتورهای گیمینگ ۱۶۵ هرتزی جی‌پلاس 

برای تجربه یک بازی روان، علاوه بر Refresh Rate، کارت گرافیک هم اهمیت زیادی دارد؛ تا این حد که اگر شما یک مانیتور ۱۴۴ هرتزی داشته باشید اما توان کارت گرافیک شما در حد رندر کردن ۶۰ فریم بر ثانیه باشد، شما همچنان همان ۶۰ فریم را می‌بینید مگر اینکه کارت گرافیک قدرتمند‌تری تهیه کنید.

کارت گرافیکی که می‌تواند بازی‌ها را در مانیتورهای ۱۴۴ هرتز 1080P یا مانیتورهای ۱۴۴ هرتز 1440P اجرا کند، به راحتی می‌تواند همین کار را در رابطه با مانیتورهای ۱۶۵ هرتزی انجام دهد؛ اما ممکن است در رابطه با نرخ تازه‌سازی بیشتر مانند ۲۴۰ هرتز، مشکل داشته باشد. به همین دلیل مانیتورهای ۱۶۵ هرتز به عنوان جایگزینی برای ۱۴۴ هرتز، محبوبیت بیشتری پیدا کرده‌اند.

بنابراین این یک سناریوی برد-برد برای تولیدکنندگان و گیمرها می‌باشد. برای تولیدکنندگان این فرصت فراهم می‌شود که مانیتورهایی سریع‌تر بدون نیاز به توسعه پرهزینه ارائه کنند و برای گیمرها، این فریم‌های اضافی در هر ثانیه با هزینه‌ای مشابه با نمایشگرهای ۱۴۴ هرتزی است؛ پس چرا که نه؟

همچنین هر بازی که با فرکانس ۱۶۵ هرتز اجرا شود، نرم‌تر از ۱۴۴ هرتز خواهد بود و این تفاوت در بازی‌های رقابتی، مشهودتر است. طوری که می‌توان گفت در بازی‌های رقابتی گیمرها می‌توانند تا ۱۳٪ افزایش نرخ فریم را تجربه نمایند.

پورت‌های ورودی و خروجی مانیتورهای جی‌پلاس

مانیتورها دارای درگاه‌های ورودی و خروجی متفاوتی هستند  که هر کدام کاربرد متفاوتی دارند. این موضوع هنگام خرید مانیتور گیمینگ به دلیل انتقال باکیفیت تصاویر و صدا روی مانیتور، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. پورت‌های مانیتورهای گیمینگ جی پلاس عبارتند از:

  • پورت DP یا DisplayPort
  • پورت HDMI
  • پورت مخصوص انتقال صدا (درگاه هدفون)

پورت HDMI را همه افراد می‌شناسند و بارها برای اتصال کامپیوتر به مانیتور یا تلویزیون، مورد استفاده قرار داده‌اند. این پورت سیگنال‌های صوتی و تصویری را در حالی منتقل می‌کند که کیفیت اصلی فایل را حفظ می‌کند.

اما درگاه DisplayPort که یکی از جدیدترین پورت‌های دیجیتالی نمایشگرها می‌باشد، رقیب سرسختی برای پورت HDMI محسوب می‌شود که به صورت هم‌زمان صدا و تصویر را منتقل کرده و با نرخ انتقال تصویر بالای خود می‌تواند تصاویر را با حداکثر رزولوشن ممکن روی مانیتور نمایش دهد.

علاوه بر این، پورت مخصوص انتقال صدای مانیتورهای گیمینگ جی پلاس، به گیمرها این امکان را می‌دهد که با اتصال انواع هدفون یا هدست به سیستم خود، تجربه لذت‌بخشی داشته باشند.

مقایسه مانیتورهای گیمینگ تخت و خمیده جی‌پلاس

مانیتورهای خمیده و تخت از نظر ساختاری تفاوت زیادی ندارند و هر دوی آن‌ها می‌توانند با ارائه تصاویر شفاف و واضح، اوقات لذت‌بخشی را برای گیمرها فراهم کنند. با این حال مانیتورهای خمیده در مقایسه با مانیتورهای تخت، تصویرسازی دنیای سه‌بعدی را بهتر انجام می‌دهند و با ایجاد توهم بینایی هنگام بازی، تصاویر ملموس‌تری را برای کاربران به نمایش می‌گذارند.

یکی از نکات مهم هنگام طراحی مانیتورهای خمیده، اندازه صفحه نمایش آن است؛ مانیتورهای خمیده در کوچک‌ترین حالت ممکن با اندازه ۲۴ اینچ عرضه می‌شوند اما اگر به دنبال یک مانیتور گیمینگ خمیده هستید، بهتر است به سراغ مانیتورهای ۳۲ اینچ بروید. چراکه خمیده بودن صفحه نمایش باعث کوچک‌تر به نظر رسیدن آن می‌شود.

جی پلاس، مانیتورهای گیمینگ خود را در دو مدل مانیتور گیمینگ خمیده ۳۲ اینچ و مانیتور گیمینگ ۲۷ اینچ مسطح، ارائه می‌کند.

از دیگر مزایای مانیتورهای خمیده جی پلاس می‌توان موارد زیر را نام برد: 

  • خستگی کمتر چشم 
  • میدان دید وسیع‌تر
  • حذف نویز تصاویر در لبه‌های مانیتور 
  • امکان تمرکز بیشتر روی تمام زوایای مانیتور خود 
  • کاهش احتمال خطای دید در تشخیص رنگ‌ها و تصاویر

گارانتی مانیتورهای گیمینگ GPlus

مانیتورهای گیمینگ جی پلاس و به‌طورکلی محصولات IT جی پلاس، با پشتوانه قدرتمند خدمات پس از فروش گلدیران عرضه می‌شوند تا مشتریان و همراهان عزیز، نهایت رضایت خاطر را داشته باشند. گارانتی ۲۴ ماهه گلدیران یکی از نقاط قوت مانیتورهای گیمینگ جی پلاس محسوب می‌شود که با هدف ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت، به کاربران و گیمرهای حرفه‌ای، ارائه می‌شود.

سوالات متداول

مهم‌ترین ویژگی هنگام خرید مانیتور گیمینگ چیست؟
نکات مهمی که هنگام خرید مانیتورهای گیمینگ باید در نظر بگیرید، شامل موارد زیر می‌شوند:
• اندازه صفحه نمایش
• رزولوشن و میزان تفکیک‌پذیری مانیتور
• Response Time یا زمان پاسخ‌گویی مانیتورهای گیمینگ
• تکنولوژی صفحه نمایش (IPS، VA و ...)
• Refresh Rate یا نرخ به‌روزرسانی نمایشگر
مزایای استفاده از دو مانیتور برای گیمرها چیست؟
راه‌اندازی دو مانیتور، این امکان را برای شما فراهم می‌کند که در حین انجام بازی‌های موردعلاقه خود، از انجام چند کار لذت ببرید. داشتن مانیتور دوم، دید وسیع‌تری از بازی‌های خاص را ارائه می‌کند یا حتی برای انجام کارهای همزمان مانند نمایش مراحل و اطلاعات بازی، وب‌گردی، چک کردن صفحه چت و ... بسیار مناسب است.
بهترین نرخ به‌روزرسانی برای مانیتورهای گیمینگ چیست؟
بهترین استاندارد نرخ به‌روزرسانی برای مانیتورهای گیمینگ، ۱۴۴ و ۱۶۵ هرتز می‌باشد.
آیا مانیتورهای خمیده برای بازی بهتر هستند؟
مانیتورهای گیمینگ خمیده در مقایسه با مانیتورهای تخت، تجربه بازی همه‌جانبه‌تری را ارائه می دهند و میدان دید وسیع‌تری در اختیار گیمرها قرار می‌دهند. همچنین به تصویرسازی بازی به صورت سه‌بعدی، کمک بیشتری می‌کنند.
مانیتورهای گیمینگ جی‌پلاس حدودا چه قیمتی هستند؟
مانیتورهای گیمینگ جی‌پلاس با توجه به سایزهای مختلف قیمت‌های متنوعی دارند. برای کسب قیمت روز این محصولات به صفحه محصول مورد نظر مراجعه و یا با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.
گارانتی مانیتورهای GPlus چه مدت است؟
مانیتورهای گیمینگ جی‌پلاس با گارانتی 24 ماهه گلدیران ارائه می‌شوند تا مشتریان عزیز نهایت رضایت خاطر را داشته باشند.