در بررسی کامل اپل ویژن پرو، بخش های مختلف این گجت جذاب را بررسی خواهیم کرد. این محصول بعد از حرف و حدیث های بسیار، بالاخره رونمایی شد. این محصول جدید اپل از یک سیستم واقعیت ترکیبی استفاده می کند. یعنی شما می توانید به واسطه سنسورهای مختلف، مانند تشخیص صدا، حرکت و نور، اطلاعات دیجیتالی را در یک بستر فیزیکی مشاهده کنید.
رفع مشکلات نسخه قبلی این محصول به وضوح در اپل ویژن پرو مشاهده می شود. این محصول جدید بسیار سبک تر و کاربردی تر طراحی شده است. دو بند مختلف برای استفاده از آن نیز در جعبه موجود است. یک بند ساده که اپل ویژن را به یک عینک معمولی تبدیل می کند که البته به دلیل وزن می تواند گاها شما را خسته کند. اما یک بند Dual Loop نیز در جعبه این محصول وجود دارد که به صورت کامل دور سر شما قرار می گیرد. این موضوع سبب راحتی استفاده از این هدست می شود.
از نظر طراحی، به منظور محافظت در برابر ضربه و فشار، از یک بدنه آلومینیومی استفاده شده است. بخش عینک ها و سنسورها نیز به منظور محافظت و استفاده راحت تر و دیدن محیط اطراف از شیشه مقاوم ساخته شده است. به منظور برقراری ارتباط بهتر با دیگران در هنگام راه رفتن یک قابلیت جدید به نام Eye sight در شیشه های اپل ویژن پرو قرار گرفته است که ظاهر شیشه را شفاف می کند. این موضوع برای بررسی محیط اطراف بسیار مفید است.
همچنین به منظور کاهش نور و بازتاب نور در شیشه این محصول، از یک نوع عدسی خاص استفاده شده است که می تواند از ورود نور به چشمان شما کاملا جلوگیری کند. این موضوع برای وضوح بهتر تصاویر دیجیتال وجود دارد. همچنین برای راحتی کار و استفاده افراد عینکی نیز، می توانید یک لنز اختصاصی برای این محصول سفارش دهید تا با جایگزین کردن آن با عدسی اصلی، کارهای شخصی خود را با این هدست راحت تر انجام دهید.
اپل بالاخره از نسل جدید صفحه نمایش های Micro OLED خود رونمایی کرد. این صفحه نمایش دارای وضوح تصویری ۴K است. به همین دلیل این صفحه نمایش بیش از ۲۳ میلیون پیکسل را در خود جای داده است. این هدست واقعیت ترکیبی توانسته است بهترین صفحه نمایش را تا الان به بازار فناوری معرفی کند.
به منظور بهبود عملکرد این صفحه نمایش ها در اپل ویژن پرو، در هنگام کار صفحه، تاحدود زیادی بر روی تصاویر دیجیتال فوکوس می کند و محیط اطراف مات می شود. این روش دقیقا همانند کاری است که چشم و مغز در هنگام انجام کاری برای افزایش دقت فرد انجام می دهند. این صفحه نمایش یک ویژگی مثبت دیگر نیز دارد و شما با مات کردن تصویر دیگر نیاز به رندر کردن تمام صفحه نمایش خود نیستید و به هیچ عنوان با لگ یا دیلی در پردازش تصاویر روبرو نخواهید بود.
برای بررسی کامل اپل ویژن پرو، باید به ویژگی Transparency آن نیز اشاره کرد. این ویژگی در نسخه جدید، بهبودهای بسیاری پیدا کرده است. دوربین هایی در بخش بیرونی این محصول قرار گرفته اند که می توانند تصاویر محیط اطراف شما را از طریق صفحه نمایش به شما نشان دهند. به همین دلیل نگران برداشتن هدست از روی چشم نخواهید بود. میزان تاخیر و پردازش دوربین ها بسیار پایین است و تشخیص تاخیر آن بسیار سخت است.
با آزمایش هایی که در هنگام ورزش کردن یا انجام کارهای تیمی بر روی این محصول صورت گرفته است مشخص شد که میزان تاخیر بسیار کم می باشد. همچنین برای کنترل میزان ارتباط خود با محیط اطراف، یک دایره چرخان بر روی عینک وجود دارد که می تواند میزان دقت و ارتباط شما را با محیط بیرون کنترل کند. به واسطه این ابزار می توانید با خیال راحت در محیط هایی که نیاز به ارتباط با افراد مختلف ندارید، تمام تمرکز خود را به محیط دیجیتالی بسپارید.
به عنوان مثال در پرواز یا در هنگام سفر با ماشین، می توانید میزان ارتباط با محیط خود را کم یا زیاد کنید. در این حالت شما می توانید فیلم تماشا کنید یا از Apple Arcade برای بازی کردن استفاده کنید.
در بخش سخت افزاری از دو تراشه اختصاصی M2 و R1 استفاده شده است. در اصل تراشه M2 مانند گوشی های این شرکت، وظیفه پردازش عمومی را برعهده دارد. تراشه R1 بیشتر برای کنترل محیط به کمک سنسورها استفاده می شود. بیش از ۱۲ دوربین، ۵ سنسور مختلف و ۶ میکروفون برای عملکرد و ارتباط کاربران با محیط بیرون بر روی این هدست تعبیه شده است. در بررسی کامل اپل ویژن پرو فهمیدیم که با استفاده از سیستم تعقیب چشم، می توانید برنامه ها را جا به جا کنید و از دستان خود برای زوم کردن، کوچک کردن، بستن یا تغییر دادن برنامه ها استفاده کنید. تمام این موارد به کمک سنسورها انجام شده می شود.
برای کنترل و ارتباط بهتر با هدست نیز از یک سیستم عامل VisionOS اختصاصی استفاده شده است که تا حدود زیادی شبیه IOS است.
با بررسی کامل اپل ویژن پرو فهمیدیم که این ابزار می تواند یک انقلاب جذاب در حوزه گجت ها باشد. البته این هدست دارای مشکلاتی نیز است که در نسخه های جدید رفع خواهند شد. به عنوان مثال در حالت Persona سیستم نمی تواند در برخی موارد تصویر سه بعدی فرد را به خوبی پردازش کند. اما عملکرد این محصول به نسبت نسخه قبلی کاملا بهبود پیدا کرده است.