کامپیوتر همه کاره به دلیل قابلیت جابجایی، عملکرد صفحه لمسی، مراحل راه اندازی ساده و اندازه کوچک در بین کاربران سیستم محبوب بسیار زیادی دارد. به دلیل این مزایا یک کامپیوتر آل این وان ممکن است ارزش آن را داشته باشد، به خصوص اگر روزانه از کامپیوتر خود استفاده نمی کنید. با این حال اگر از دستگاه خود برای کار یا کسب و کار استفاده می کنید، به احتمال زیاد به این نتیجه خواهید رسید که محدودیت هایی برای استفاده از کامپیوتر All-in-One وجود دارد. در اینجا درباره مزایا و معایب کامپیوتر همه کاره صحبت می کنیم.
آی مک اولین کامپیوتر همه کاره بود که در سال ۱۹۹۸ معرفی شد و توسط اپل به شهرت رسید. این کامپیوتر AIO اصلی بود که با طراحی شیک و ظریف، تمام اجزای سیستم را در دل خود جای داده بود. این سیستم موفق شده بود در کل فضای کاری و میز صرفه جویی کند و شروع کار را برای کاربر آسان کند. چرا که تنها به یک کابل برق و اتصال آن به پریز برق نیاز داشت. iMac اصلی یک مانیتور CRT بود که بسیار بزرگ و سنگین هم بود. کامپیوتر آل این وان از آن زمان به بعد راه زیادی را پیمود.
کامپیوتر همه کاره در حال حاضر دارای طراحی جمع و جور و باریک است و تمام اجزای سیستم در همان محفظه یا بهتر بگوییم، صفحه نمایش تعبیه شده اند. اگر به یک میز تمیز علاقه دارید، ست کردن یک AIO با صفحه کلید بی سیم و ماوس بی سیم، یک سبک زندگی تمیز، مرتب و بدون سیم را برای شما فراهم می کند. برای کاربران مبتدی کامپیوتر All-in-One گزینه های عالی است.
فقط باید جعبه را باز کنید، مکان مناسب دستگاه را پیدا کنید، آن را به برق وصل کنید و دکمه پاور را فشار دهید تا کار را شروع کنید. اینکه آیا این یک دستگاه جدید است یا استفاده شده، تعیین می کند که آیا نیاز به راه اندازی سیستم عامل و اتصال به اینترنت دارید یا خیر. پس از انجام تمام این موارد، کامپیوتر همه کاره آماده استفاده است.
کامپیوتر همه کاره در برابر يك كامپيوتر معمولی، زمانی می تواند مقرون به صرفه باشد که شما کار زیادی برای انجام دادن نداشته باشید. این کامپیوتر ها اغلب با صفحه کلید بی سیم و ماوس بی سیم برند بسته بندی می شوند. بنابراین شما یک کامپیوتر کامل خواهید داشت که فوراً کار میکند. برای یک کامپیوتر معمولی شمل باید مانیتور، ماوس و صفحه کلید را جداگانه تهیه کنید.
بزرگترین مزیت کامپیوتر همه کاره قابل حمل بودن آن است. اگر به دنبال یک دستگاه قابل حمل هستید، تقریباً همیشه یک لپتاپ انتخاب بهتری خواهد بود. جابجایی یک کامپیوتر All-in-One بسیار راحت تر از کامپیوترهای معمولی است.
بیشتر یک سیستم جانبی است
شما هرگز موفق نخواهید شد که کامپیوتر AIO را به عنوان دستگاه اصلی خود استفاده کنید. مگر اینکه یک دستگاه Pro داشته باشید. این کامپیوترها غالباً هزینه بسیار بالایی دارند.
اگرچه طراحی جمع و جور و باریک کامپیوتر همه کاره در یک صفحه نمایش ممکن است یک مزیت به نظر برسد اما این موضوع را نیز در نظر بگیرید که دستگاه قدرت کمتری برای پردازش پیدا می کند. زمانی که تولیدکنندگان سعی می کنند برای صرفه جویی در فضا، همه چیز را در محفظه کوچک قرار دهند، معمولاً مجبور می شوند اجزای کلیدی را حذف کنند.
یک سیستم همهکاره اغلب قطعات ضعیف تر و کمتری از اجزای سخت افزاری دارد و حتی ممکن است از پردازنده های تلفن همراه برای صرفه جویی در فضا استفاده کند. این بدان معناست مانند یک سیستم معمولی از پردازنده و کارت گرافیک قوی استفاده نمی کند.
همیشه قابلیت ارتقای یک دستگاه را هنگام خرید در نظر بگیرید. چرا که ممکن است مدت زمانی بعد لازم شود آن را کنار بگذارید. به طور کلی در یک کامپیوتر معمولی همه اجزا را تا زمانی که مادربرد شما از آن پشتیبانی می کند، می توانید ارتقا دهید اما این موضوع در مورد کامپیوتر آل این وان صدق نمی کند.
کامپیوتر همه کاره به دلیل طراحی باریک، احتمال اینکه با مشکل گرمای بیش از حد مواجه شود، بسیار زیاد است. تمام اجزای آن کاملاً بسته بندی شده اند و گرمای داخلی راهی به راحتی خارج نمی شود. گرمای بیش از حد می تواند منجر به خاموش شدن دستگاه شما به طور غیرمنتظره و کاهش شدید عملکرد شود.
قیمت سیستم های کامپیوتری مشابه مانند مینی پی سی، کامپیوترهای رومیزی و لپ تاپ ها همیشه ارزان تر هستند. دلیل گران بودن کامپیوترهای AIO نیز قطعات سفارشی و طراحی آن است.