در این راهنمای انتخاب کامپیوتر همه کاره همه آن چیزی را که شما برای خرید یک کامپیوتر آل این وان نیاز دارید، به شما خواهیم گفت. پیشرفت های کنونی در فناوری، یک دسکتاپ با صرفه جویی در فضا را به گزینه ای جذاب تر تبدیل می کند. درباره مهم ترین ویژگی های رایانه های همه کاره و نحوه انتخاب رایانه شخصی که می تواند به بهترین شکل نیازهای شما را برآورده کند، بیشتر بیاموزید.
در ابتدای راهنمای انتخاب کامپیوتر همه کاره بهتر دیدیم کامپیوتر همه کاره را تعریف کنیم. کامپیوترهای همه کاره همه چیزهایی را که مصرف کننده معمولی ممکن است در یک بسته به آن نیاز داشته باشد ارائه می دهند. آنها نیاز به یک دسکتاپ مستقل را به نفع سخت افزار رایانه شخصی مجهز به مانیتور برطرف می کنند. آنها در مجموعهای از سبکها ارائه میشوند، از صفحهنمایشهای لمسی ۱۰۸۰p و وضوح ۵K گرفته تا صدای قوی و پردازندههای Core اینتل که هر کدام معمولاً همراه با کیبورد و ماوس هستند. مصرف کنندگان هزینه این سبک و راحتی را با عملکرد می پردازند. در حالی که بهترین رایانه های همه کاره پردازنده ها یا کارت های ویدئویی مورد نیاز برخی از علاقه مندان را ندارند، برای اکثر کارهای روزمره به اندازه کافی کارآمد هستند.
در ادامه راهنمای انتخاب کامپیوتر همه کاره تاکید می کنیم که به دنبال یک صفحه نمایش بزرگ و دقیق باشید. این یکی از مزایای بزرگ کامپیوترهای همه کاره است، به خصوص اگر برای کار/بازی خود نیازهای بصری خاصی دارید و نمی توانید بعداً مانند رایانه های شخصی دیگر، نمایشگر را جایگزین کنید. برای شروع به دنبال ۲۴ تا ۲۷ اینچ باشید و اگر به رزولوشن بالاتر علاقه دارید رزولوشن ۴K داشته باشید. برخی از آنها صفحه نمایش لمسی هستند، اما این ویژگی همیشه در یک دستگاه همه کاره مهم نیست. یک پردازنده قدرتمند و رم اضافی به دستگاه All-in-one کمک می کند تا طول عمر بیشتری داشته باشد. اگر در حال انجام هر گونه ویرایش ویدیویی هستید یا میخواهید دستگاه All-in-one شما به عنوان یک رایانه بازی استفاده کند، مطمئن شوید که یک پردازنده گرافیکی توانمند نیز دارید. به یاد داشته باشید، ارتقای همه این مشخصات در یک دستگاه همه کاره سخت یا غیرممکن است، بنابراین آنچه را که میخرید حفظ میکنید.
در این بخش از راهنمای انتخاب کامپیوتر همه کاره یک سوال می پرسیم؟ آیا باید یک کامپیوتر همه کاره بخرم یا یک کامپیوتر رومیزی؟ اگر مدلهایی با مشخصات مناسب را انتخاب کنید، میتوانند نرمافزار سختگیرانه را نیز مدیریت کنند. همانطور که با انتخاب هایی مانند Studio 2 یا ۵K iMac می بینید، آنها گزینه های محبوبی برای هنرمندان و طراحان نیز هستند. با این حال، اگر ترجیح می دهید اجزای رایانه خود را در طول زمان ارتقا دهید یا می خواهید صفحه نمایش تخصصی تری داشته باشید، به جای آن یک رایانه رومیزی سنتی را انتخاب کنید. این بدان معناست که همه کارهها برای گیمرها، کاربرانی که به ultrawide واقعی نیاز دارند یا کسانی که میخواهند رایانههای شخصی خود را تا زمانی که ممکن است نگه دارند، نیست. آنها همچنین ممکن است بهترین انتخاب برای رایانه های شخصی مرکز سرگرمی نباشند.
در انتهای راهنمای انتخاب کامپیوتر همه کاره بهتر دیدیم مزایا و معایب کامپیوترهای آل این وان را برای شما بازگو کنیم. آنها رایانه های جمع و جور هستند که به صرفه جویی در فضا کمک می کنند، به خصوص اگر واقعاً فضای لازم برای رایانه شخصی را ندارید. از آنجایی که کیس و مانیتور با هم ترکیب می شوند، کابل های کمتری نیز برای مدیریت وجود دارد. اگر در موقعیتی هستید که باید مرتباً رایانه رومیزی خود را جابجا کنید، جابهجایی دستگاه همهکاره بسیار آسانتر است. همچنین لازم نیست نگران انتخاب لوازم جانبی جداگانه باشید، زیرا AIO ها تمایل دارند صفحه کلید، وب کم و موس خود را عرضه کنند. آنها همچنین تمایل دارند نمایشگرهای بزرگتری داشته باشند که برای کار یا استفاده عمومی خانواده عملکرد خوبی دارند.
معایب کامپیوترهای همه کاره چیست؟ شما معمولاً با صفحه نمایشی که رایانه با آن عرضه می شود گیر کرده اید و ارتقاء صفحه نمایش معمولاً به معنای خرید یک رایانه جدید است. یک کیس رایانه شخصی به کاربران اجازه می دهد تا ارتقاهای خود را برای اجزای خاص انتخاب کنند. این کیس به گونه ای طراحی شده است که این ارتقاها را تا حد امکان بدون دردسر انجام دهند. اما در یک همه کاره، ارتقاء اجزای خاص ممکن است دشوار یا غیرممکن باشد. همچنین جایی برای افزودن یا بهبود سیستم های خنک کننده وجود ندارد، دلیل دیگری که آنها رایانه های بازی معمولی نیستند. با این حال، برخی از بخشهای AIO ممکن است بسته به مدل قابل ارتقا باشند. به عنوان مثال، بسیاری از iMac ها دارای اسلات های اضافی برای افزایش حافظه هستند. انتخابهایی مانند HP EliteOne دارای جایگاههای توسعه برای انواع افزونهها هستند. اما هنوز درگیر اجزایی مانند صفحه نمایش هستید.