دوست دارید هرآنچه که باید پیش از خرید مانیتور گیمینگ بدانید را بدانید؟ این راهنمای کامل همه چیزهایی را که باید در مورد مانیتورهای بازی بدانید، از نرخ تازهسازی و زمان پاسخ دهی گرفته تا انواع پنل و نسبت کنتراست را پوشش می دهد. مانیتور بازی یک مانیتور رایانه ای است که به طور خاص برای استفاده در بازی های ویدیویی ساخته و طراحی شده است. برای برنامه های بازی، استفاده از مانیتوری که نرخ تازه سازی سریعی را ارائه می دهد بسیار مهم است. در بسیاری از بازی های ویدیویی، عملکرد نمایشگر اغلب و به سرعت تغییر میکند. به این معنی که مانیتورهایی با نرخ تازهسازی سریع می توانند بدون تأثیر منفی بر روی بازی، با تغییرات سریع تصاویر کنار بیایند.
در ابتدای مبحث هرآنچه که باید پیش از خرید مانیتور گیمینگ بدانید متذکر می شویم که گزینه های مانیتور بازی با مارکهای جدید، ویژگی ها، وضوحها و اندازههای نمایشگر در دسترس همچنان در حال رشد هستند. زمان هیجان انگیزی است که یک گیمر رایانه شخصی شوید، اما این بدان معناست که انتخاب بهترین مانیتور بازی برای دستگاه شما پیچیده تر می شود. مجموعهای از مشخصاتی که باید در نظر گرفته شوند، از فناوریهای همگامسازی تطبیقی گرفته تا نرخهای تازهسازی، انواع پنل، انحنای صفحه نمایش و پشتیبانی از HDR گیجکننده هستند.
هنگام انتخاب مانیتور بازی، مانیتور CRT یا LCD قابل قبول است. CRT، مخفف لوله اشعه کاتدی، یک فناوری نمایشگر قدیمی است که دارای یک قاب مانیتور عمیق و سنگین است. LCD، مخفف نمایشگر کریستال مایع، یک فناوری نمایشگر جدیدتر است که دارای نمایشگرهای نازک و سبک وزن است. برای یک مانیتور بازی، اکثر مردم LCD را انتخاب می کنند که تصاویر واضح، پر جنب و جوش و اندازه صفحه نمایش بزرگ را ارائه می دهد.
متوسط نرخ تازه سازی برای یک مانیتور گیمینگ، ۸ میلی ثانیه یا کمتر است. پیدا کردن یک مانیتور با نرخ تازه سازی ۴ میلی ثانیه یا ۲ میلی ثانیه حتی بهتر است. نمایشگرهای LCD با نرخ تازه سازی آهسته تر نسبت به اثری به نام شبح سازی حساستر خواهند بود، جایی که اشیاء با حرکت سریع روی نمایشگر به نظر میرسد و سایهای تار دارند که آنها را در حین حرکت روی صفحه تعقیب میکند. جلوه های شبح فقط برای کسری از ثانیه روی صفحه باقی میمانند، اما می توانند حواستان را پرت کنند، مخصوصاً برای کسانی که در حال انجام یک بازی ویدیویی هستند. مانیتورهای گیمینگ CRT اثر شبح ندارند.
در ادامه هرآنچه که باید پیش از خرید مانیتور گیمینگ بدانید باید بگوییم که یکی دیگر از مشکلات احتمالی انتخاب مانیتور LCD، زاویه دید است. برخی از مانیتورهای LCD دارای زاویه دید محدودی هستند، در حالی که برخی دیگر تقریباً از هر زاویه ای قابل مشاهده هستند. اگر تعداد زیادی از افراد به طور همزمان در حال انجام یک بازی هستند و در زوایای مختلف نسبت به مانیتور می نشینند، مطمئن شوید که مانیتور LCD تا حد امکان زاویه دید نزدیک به ۱۸۰ درجه دارد. اکثر مانیتورهای CRT زاویه دید طبیعی و وسیعی را ارائه می دهند.
در نهایت در پایان مبحث هرآنچه که باید پیش از خرید مانیتور گیمینگ بدانید، شایان ذکر است که تصاویر در مانیتورهای گیمینگ LCD زمانی که در وضوح اصلی مانیتور استفاده می شوند، بهترین ظاهر را دارند. هر مانیتور LCD دارای وضوحی است که بهترین عملکرد را در آن دارد. هنگام اجرا با وضوحی غیر از وضوح اصلی، تصاویر روی LCD ممکن است وضوح خود را از دست بدهند. بازی هایی که به وضوح خاصی نیاز دارند ممکن است در نمایشگرهای LCD خاص به خوبی به نظر نرسند. مانیتور CRT به وضوح اصلی نیاز ندارد.
۱٫ Dell S3222DGM
۲٫ Alienware AW3423DWF
۳٫ Monoprice Dark Matter 42770
۴٫ Gigabyte G27F2
۵٫ Dell G3223Q
۶٫ HyperX Armada 27
۷٫ MSI Optix MAG274QRF-QD
۸٫ Viotek GNV34DBE
۹٫ Aorus CV27Q
۱۰٫ Asus ROG Strix XG279Q
۱۱٫ Razer Raptor 27
۱۲٫ Asus ROG Swift PG279QM
۱۳٫ Samsung Odyssey G7 32-Inch
۱۴٫ Viotek GFI27DBXA
۱۵٫ Dell S2422HG
۱۶٫ Samsung 49-Inch Odyssey G9
۱۷٫ ViewSonic Elite XG350R-C
۱۸٫ ViewSonic Elite XG270QC
۱۹٫ Asus TUF VG259QM
۲۰٫ MSI Oculux NXG253R
۲۱٫ Porsche Design AOC Agon PD27